WAT

Verrassend variété met diepgang. Van hilarische column tot abstracte poëzie en van stand-up-comedy tot poëtisch verhaal. Van klassiek strijkje tot heftige rock en van hedendaagse harpmuziek tot swingende jazz.

Schrijvers, dichters, muzikanten van zeer divers pluimage, een singer songwriter, een cabaretière en een tapdanseres. Eigenzinnige types, met een sterk profiel en inderdaad, allen vrouw.

En allemaal denken we er hetzelfde over: het zou er niet toe moeten doen of er mannen of vrouwen op het podium staan. Zoals het ‘dansen’ in de titel al aangeeft gaat het niet om een probleemstelling of een feministisch manifest maar juist om een feestelijke viering van talenten. Het glazen plafond staat voor begrenzing, vooroordelen. Wij draaien het om en keren de negatieve connotatie naar het positieve. Met open geest en open ogen bieden we vergezichten en een poëtische kijk en dansen we op het glazen plafond.

Corrie van Binsbergen, Sanne Wallis de Vries, Frédérique Spigt, Christine Otten, Tjitske Jansen, Manon Uphoff, Anne Vegter, Esther Gerritsen, Ellen Deckwitz, Tineke de Jong, Esther Apituley, Saartje van Camp, Hermine Deurloo, Tini Thomsen, Tatiana Koleva, Miriam Overlach, Nora Mulder, Mick Paauwe, Marije Nie, Katrien Karimoen, Jasja Offermans, Jolijn van Iersel, Sarah Wasch, Marjolein van Ruiten, Irma Boom.FOTOS VAN DE SHOW

FOTOS VAN DE REPETITIE